Silikonebryster

Silikonebryster

Silikonebryster er i dagens Danmark et meget vendt emne, og mange mennesker vil gerne have det lavet. Det er også meget oppe at vende i de ungdommelige kredse. Især fordi at mange unge piger har et ideal at gå efter i form af de mange magasiner, blade og tv spots som kører med fuldendt proportionerede kvinder.

Derfor er silikonebryster dog ikke nødvendigvis en dårlig ting, mange kvinder kan få forøget og fornyet selvtillid ved at få lavet silikonebryster, og mange benytter sig også af det. Derfor kan man også få tilskud fra staten til at få lavet en sådan operation og få silikonebryster.

Store bryster

Store bryster

Mange teenagere og kvinder i dette land, ønsker at have store bryster – og interessant nok, er kvinders store bryster og størrelse i disse moderne tider noget der synes at være stigende. Store bryster ses som det ideelle, fordi det er det, at medierne fremmer som ønskeligt og sexet. Men hvad mange ikke ved, er, at kvinder, der har store bryster – DD, DDD (også mærket E og F) kop størrelse eller større – kan opleve problemer med deres store barm.

For nogle betyder det at have store bryster, rygsmerter, og store bryster der konstant er i vejen, når du rækker ud efter ting. Ofte får kvinder uønsket opmærksomhed fra det modsatte køn, eller de bliver ikke taget alvorligt. (Dette burde virkelig ikke ske, og det viser tydeligt, hvordan kulturens synspunkter på store bryster er så meget seksuelt orienteret.)

Et andet fælles problem er at finde tøj eller tøj, der ser godt ud. Mange kvinder får smertefulde riller fra bh-stropper på deres skuldre på grund af deres store bryster.

Brystimplantater

Brystimplantater

Brystimplantater har været anvendt siden mindst 1895 hvor man har forsøgt at forøge størrelsen eller formen på kvinders bryster. De tidligste kendte brystimplantater blev forsøgt af Vincenz Czerny, ved hjælp af en kvindes eget fedtvæv.
Der er to primære typer af brystimplantater: saltopløsnings-fyldte og silikonegel-fyldte implantater. Brystimplantater har silikone skaller fyldt med en tyktflydende silikonegel. Flere alternative typer af brystimplantater er blevet udviklet, såsom polypropylen snor eller soja olie, men disse er ikke længere i produktion.
Den kirurgiske procedure for brystforstørrelse tager cirka en til to timer. Der er dog variationer i den procedure, der omfatter indsnittets type, brystimplantaternes materiale, og brystimplantaternes lomme placering.