Store bryster

Store bryster

Mange teenagere og kvinder i dette land, ønsker at have store bryster – og interessant nok, er kvinders store bryster og størrelse i disse moderne tider noget der synes at være stigende. Store bryster ses som det ideelle, fordi det er det, at medierne fremmer som ønskeligt og sexet. Men hvad mange ikke ved, er, at kvinder, der har store bryster – DD, DDD (også mærket E og F) kop størrelse eller større – kan opleve problemer med deres store barm.

For nogle betyder det at have store bryster, rygsmerter, og store bryster der konstant er i vejen, når du rækker ud efter ting. Ofte får kvinder uønsket opmærksomhed fra det modsatte køn, eller de bliver ikke taget alvorligt. (Dette burde virkelig ikke ske, og det viser tydeligt, hvordan kulturens synspunkter på store bryster er så meget seksuelt orienteret.)

Et andet fælles problem er at finde tøj eller tøj, der ser godt ud. Mange kvinder får smertefulde riller fra bh-stropper på deres skuldre på grund af deres store bryster.

Der er lukket for kommentarer.